Sådan Holder Du Katte Fra Sporingslitter Rundt Om I Huset

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Fandt det ikke noget godt, hvis alt kuldet blev i kulden?

Føler hele dit hus pludselig som en del af kuldet boks? Find du kuld bag dørene, i gangene og på sengen? Intet behov for at bebrejde Kitty - han kan ikke hjælpe med at spore det rundt. Men du kan sætte en stopper for det med nogle få sødepasningsjusteringer.

Køb et sporskive, også kendt som en kuldmåtte, hos din lokale dyrehandel. Disse er bløde plastmåtter med små indrykkninger, som du kan placere lige under din kattebakke eller lige under indgangen, hvis du har en lukket kuldkasse med en dør. Efterhånden som katte træder ud af affaldskassen, bliver kuldet fanget i indrykningene og forbliver der. En god rystelse en gang om dagen vil holde dine gulve kuldfrit.

Lav din egen pudeplade med et stykke shag tæppe. Tykke tæpper vil fælde kuld, når Kitty træder på dem, og du kan bare smide dem i vaskemaskinen, når de bliver for icky. Husk bare at ryste dem godt først.

Skift til et andet kuld. Jo finere kuldet, jo mere bliver det fast i Kitty's poter og hår. Litter lavet med pinjespåner eller komprimerede avispiller vil spore mindre, men fangsten er, at Fluffy måske hader det. Prøv det, og se, om din kat kan stå på tekstur på sine poter.

Tip

  • Hvis du har en mat og kuld stadig spredes overalt, skift til en større matta. Det kan være, at Kitty hopper direkte fra kulden til jorden for at undgå matten.