Gilmore Decor: Hvordan Ville 'Gilmore Girls' Makeover Deres Hjem I Dag?

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Elsker Gilmore Girls? Tjek, hvordan vi laver deres hjem med moderne trends!

I oktober 1, som urværk, kom jeg lige hjem fra arbejde for at gå direkte til Stars Hollow, Connecticut, da Netflix personligt lavede mit år og tilføjede hele Gilmore Girls serier i går. Da jeg ikke havde set serien siden den oprindeligt blev sendt, var jeg chokeret over at finde deres boligindretning lidt dateret (det kom jo jo ud i 2000!).

Så, if Lorelei og Rory var ægte, og if Jeg var deres BFF / indretningsarkitekt, jeg ville vælge nedenstående elementer for at opdatere deres shabby-chic, stilfuldt uforlignelige indretningsstil (og derefter møde dem på Luke's for en kaffe, naturligvis):

Sennep Geometrisk Kastepude, CraneAndCanopy.com, $ 72

Efter en hård dag elsker Lorelei at kaste sig ind i et hav af puder på sofaen - så hvorfor ikke have dem sjovt gule og hvide?

Hvidkurve Birch Pedestal Platter, Brika.com, $ 140

Pigerne har ubestridelige søde tand, så hvis der nogensinde er nogen cupcakes tilbage, kan de vise dem på denne jordiske birkeskive.

Sød citron krus, TheLittleMarket.com, $ 14

Hvis du ikke husker, er Lorelei og Rory kaffe fiends. Så i stedet for en papirkop fra Luke, kan de nyde deres java i denne smukke håndlavede krus.

Studio Michelle Beige Linen Lounge Armstol, Etsy.com, $ 589

Der var et par slidte stole i deres stue, så denne beige armstol med Loreleis rock'n roll vibe er en moderne opdatering.

The Lilly Bar Cart, ShopSocietySocial.com, $ 425

Det er bare fornuftigt, at de ville have en smuk lyserød bar vogn, ikke?