Crime Scene Investigator Karriereoplysninger

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Som en kriminalitetsforsker skal dit job kræve besøger forstyrrende kriminalitetsscener.

Hvis du nogensinde har set et tv-show med forbrydelser, har du sikkert set Hollywoods version af en forbrydende sceneforsker. CSI'er er portrætteret som at have næsten science-fiction-lignende udstyr, der kan udføre nær mirakler, selv tage et sløret billede og zoome ind for at opfange et skarpt closeup, der løser en sag. Faktiske kriminalitetsforskere, også kaldet retsmedicinske teknikere, har ikke job nok så glamourøse. Men de bruger videnskabs- og efterforskningsmetoder til at undersøge kriminalitetsscener, teste fund i et laboratorium og hjælpe med at fange kriminelle. Deres job kan ikke udføres så hurtigt og nemt som portrætteret på tv, men arbejdet kan være ganske fascinerende.

Uddannelse

Der er ikke en måde at blive en forbrydende sceneforsker. Faktisk kan uddannelses- og oplevelseskravene variere afhængigt af politiets afdeling eller retshåndhævende myndighed. Nogle CSI'er deltog i politiakademier og blev først og fremmest uniformerede officerer. Andre arbejdede som civile efterforskere og kom til jobbet lige fra college eller efter at have arbejdet i et laboratorium på et andet felt. Generelt har de fleste kriminalitetsforskere en bachelorgrad, ofte i retsmedicin med stor vægt på matematik, kemi og biologi. eller de har en naturvidenskabelig grad som biologi eller kemi. De fleste efterforskere er uddannet på jobbet og starter som lærlinge. For eksempel vil nogle modtage DNA analyse træning, der kan vare seks til 12 måneder.

Kvalifikationer

Du skal bruge en række personlige kvalifikationer til at være en god CSI. For eksempel bør du ikke være squeam eller blive nervøs eller syg ved synet af blod. En retsmedarbejders arbejde kan indebære at besøge grusomme kriminalitetsscener. Du skal være detaljeret orienteret, da analysere bevis kræver tålmodighed og indviklet lab arbejde. Du skal være en god problemløser og en kritisk tænker, så du kan forbinde prikkerne og forstå, hvad din analyse betyder. Skrivefærdigheder er også vigtige, da du skal udarbejde rapporter om dine resultater.

Pligter

Som CSI har du en række påkrævede opgaver til at udføre på jobbet. Det kan være nødvendigt at arbejde på alle forskellige tidspunkter af dagen eller natten, da forbrydelser kan forekomme når som helst, hvor som helst. Du bliver forpligtet til at besøge kriminalitet scener, tage billeder og lave skitser. Du skal kunne samle beviser og bevare det, så det er tilladt i retten. Du skal også arbejde lange timer i et laboratorium, analysere beviser og køre en række kemiske og fysiske analyser. Du kan også blive opfordret til at rekonstruere kriminalitet scener eller konsultere eksperter i specialiteter som toksikologi.

Løn og Job Outlook

Ifølge Bureau of Labor Statistics udgjorde retsmedicinske teknikere en gennemsnitlig årlig løn på $ 55,730 i 2012. De højest betalte efterforskere arbejdede for den føderale udøvende filial og lavede et gennemsnit på $ 94,800 om året. I 2010 forudsagde Bureau of Labor Statistics, at retsmedicinske teknikere ville se beskæftigelsesfrekvensen vokse med 19 procent mellem 2010 og 2020. Dette er omtrent lig med gennemsnittet af alle erhverv i USA. Fordi retsmedicinsk videnskab er et populært felt, vil konkurrencen om job også være intens.