Party-Perfect Champagne Glasvarer Du Behøver Til Din Nye Bash

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Skål det nye år i stil med disse fire champagnebriller, der vil se så godt ud som champagnen smager.

Feriepartierne er blevet sat til hvile, men gæt hvad, dit nytårsaften er rundt om bøjningen. For at hjælpe dig med at holde det smukt, når du ringer i det nye år, er her fire af vores favorit Champagne-briller (fløjter, coupes og endda et dedikeret champagneglas!), Der vil holde dig ristet i stil.

For den fødte vært, du ved, den sociale sommerfugl, foreslår vi en fløjte ætset i prikker, som afspejler din boblende personlighed. For oenophilen kan du prøve Riedels nye glas, der er dedikeret til Champagne. Formen giver mulighed for maksimal næse, samtidig med at du opretholder en boblende drink. Når det kommer til værten, at kærlighed er et vintage tema, prøv et coupéglas. Mens de ikke bevarer boblestrømme så længe som fløjter, er det sjovt at deres historie siges at være formet efter Marie Antoinettes bryst. Hvor smarte! For værten med festdyrvenner foreslår vi en stemless shatterproof fløjte, der kan gå overalt. Og for det moderne sindede vil et farverigt sæt opleve enhver fest på en undervurderet, sjov måde. Hvilken er for dig?

SHOP NU: 1. Shatterproof fløjte, $ 15 for fire, GovinoWine.com; 2. Shimmer Champagne fløjdesæt, $ 80 for fire, Monika Lubkowska-Jonas, MomaStore.org; 3. Larabee Dot fløjter sæt, $ 50 for to, KateSpade.com; 4. Camille Champagne coupeglas, $ 11, CrateandBarrel.com; 5. Veritas Champagne vinbriller, $ 69 for sæt af to, Riedel.com