Dagens Opskrift: Spaghetti Med Speck, Ærter Og Creme

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Måske årsagen til at vi laver pasta så ofte er, at der er næsten ubegrænsede måder at forberede den på. Denne spaghettiopskrift fra Pasta Sfoglia er en hurtig og nem måde at krydre din middag i aften. Ingredienser som speck (en kølig røget svinekød, der ligner Prosciutto di Parma, fås hos specialforretninger som Murray's Cheese), ærter og fløde - gør det mere sofistikeret end den typiske noodle-skål.

Ingredienser
1 spisespræget frøolie
1 / 2 pund speck, skåret i 1 / 4-tommer terning
1 / 4 teskefuldt sort sort peber, plus mere til valgfri garnering
2 kopper skalede friske eller frosne små ærter
2 kopper tung fløde
1 pund af høj kvalitet spaghetti
1 / 2 kop pasta vand
Ristet Parmesanost til garnering

Rutevejledning
1. Tilsæt druesaftenolie, speck og 1 / 4 teskefrit sort peber til en 10-tommers stegepande. Tænd varmen til høj. Kog, omrør lejlighedsvis, indtil specket bliver sprødt, om 4 til 5 minutter. Tilsæt ærterne. Kog i 2 minutter. Tilsæt fløden og kog den. Sænk varmen til medium og reducer cremen med halvdelen, om 10 til 12 minutter.
2. Bring en stor gryde saltet vand (se side 29) til kogning. Tilsæt spaghetti til kogende vand og kog i henhold til emballagevejledning. Tilsæt 1 / 2 kop pasta vand til saucen.
3. To minutter inden pastaens tilberedningstid er færdig, skal du bruge en wire-mesh skimmer eller tang for at fjerne spaghetti fra potten og placere dem direkte i saucen. Rør omhyggeligt med at dække spaghetti med saucen. Kog til 2 flere minutter.
4. Serveres straks med den revet parmesanost og om ønsket friskmalet sort peber.

Klik her for at søge mere enkle ugentlige opskrifter.

Klik her for at søge i opskriftsfinder.