Sådan Opbevarer Du Sølv

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Hvis dine gniststoffer ser mere ud som om det kom lige ud af et skibsvrag, så prøv disse tips.

Så smuk som sølv er, kan det virke overvældende at holde det rent og opbevaret korrekt. Selv om det virkelig kan være temperamentsfuldt, hvis du følger vores vejledning til opbevaring af sølv, bør du finde det ikke helt så skræmmende, som du først troede.

Listen over ting at holde sølv væk fra er temmelig lang. Sølv skal opbevares væk fra støv, snavs og alt, hvad der kan blive overflade snavs. Fugtighedsniveauet skal være lavt, og at tilføje silicagel til skuffen eller kabinettet, du opbevarer din sølv i, vil hjælpe med dette. Et andet medlem af dit sølvskab skal være en lille skål eller et par kapsler aktivt kul, som holder væk gasser, der forårsager tarnish. En anden foranstaltning du kan tage for at undgå at smøre er opbevaring af sølv på træ forseglet med lak eller polyurethan. Uld, filt, æg, løg, sennep, gummi, latexhandsker og maling kan også forårsage tarn eller korrosion. Endelig er det vigtigt at ikke gemme din sølv i kontakt med rustfrit stål bestik; sidstnævnte kan skade den førstnævnte.

Hvis du kommer til at gemme din sølv i lang tid, forbehandling hvert stykke med tarnish-retardant polish. Du kan også bruge en specielt behandlet tøjpose eller anti-tarn strips. Pointen her er at holde kontakten med luft og fugtighed til et minimum. Prøv ikke at holde den opbevaret i lang tid, selvom: En af de bedste måder at holde sølv tarnish-fri på er faktisk at bruge det!

Find ud af, hvordan du opbevarer gode retter.