Sådan Tegner Du Det Maksimale Studielån

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Studielån er en smart kilde til uddannelsesmidler.

At beslutte at maksimere et studielån er en hård beslutning for mange studerende at lave. De fleste mennesker kan ikke lide ideen om at gå i skole og være i gæld. Imidlertid er renterne på disse lån meget lavere end kreditkortsatser, plus du kan afskrive studielånsrenten på din selvangivelse. Du kan ikke gøre det med kreditkort eller andre personlige låneinteresser. Hvis du har besluttet at tilmelde dig i klasser og har brug for penge til at opfylde uddannelsesudgifter, er det faktisk en smart måde at låne. Studielånsmidler er fleksible og kan bruges til undervisning, gebyrer, bøger og leveomkostninger.

Gennemgå dit tilskudsbrev til økonomisk hjælp. Når du er godkendt til kollegiet og udfylder en FAFSA ansøgning, vil du modtage et tilmeldingsbrev fra det finansielle bistandskontor, der angiver omkostningerne ved din deltagelse og de beløb og typer af økonomisk støtte, der er tildelt dig. Din samlede prispakke kan indeholde føderale og statslige tilskud og føderale lån. I de fleste tilfælde accepterer din skole automatisk tilskud, du har fået tildelt, fordi det er gratis penge.

Læs vejledning for at acceptere prisen. Dit udbudsbrev angiver, om du skal svare skriftligt eller online via menuen for økonomisk hjælp på din elevkonto.

Anmod det maksimale lånebeløb. Dine lånepriser dækker hele året, hvilket typisk er to semestre. Hvis du planlægger at deltage i kun to semestre, skal du vælge muligheden for at acceptere hele beløbet for alle priser. Hvis du planlægger at tage sommerklasser, skal du vælge muligheden for at acceptere delbeløb. Dette giver dig lidt ekstra penge til at låne til sommersemesteret. Hvis du accepterer delbeløb, vil du anmode om det resterende beløb fra dit finanshjælpskontor, når du tilmelder dig til sommeren. Så længe du tager sommerklassen, får du stadig det maksimale lånebeløb for året.

Tip

  • Hvis du ikke er en førsteårsstudent, kan din skole sende tildelingsbreve til din e-mail-adresse i stedet for via mailen, eller du kan forvente, at du går til et websted med adgangskode, for at tjekke dine tildelinger.

Advarsel

  • Lån skal tilbagebetales. Accepter ikke mere økonomisk støtte, end du forventer at kunne tilbagebetale ved eksamen.