8 Epic Appetitvækkere Til Dit Nytårsaften!

Forfatter: | Sidst Opdateret:

De mest perfekte nemme at lave appetitvækkere til dit nytårsaften.

Årets fest fortjener festfødevarer, der kan stå op for hype. Slut 2014 og start 2015 på en episk madnote - vi ved, det er sådan, hvordan du gør det!

Hot Bacon og Champignon Dip

Mmmm, bacon. Den bedste måde at servere denne dip på er kiks med kiks eller crostini-stykker, men det vil også smag som himlen næste dag, når du er for træt til at lave mad.

Crunchy Fig og Bleu Ost Tarts

Figen i disse tærter giver en sød smag, mens valnødblandingen giver det rigtig dejlige crunch kokke på Hakket er konstant på udkig efter. A +.

Shredded Beef Tacos

Tag den eftertragtede taco lastbil smag lige ind i dit køkken. Denne super enkle opskrift vil få dine gæster spekulerer på, om du fejler takeouten. (Tip: For at få WOW-faktoren, varme op tortillaerne, før du lægger tilsætningen af ​​kød og påfyldninger.)

Crispy Champignon og Burrata Crostini

Disse svampe og burrata crostinier er perfekte til enhver NYE fest - de er nemme at gribe, mens du holder på med at blive social.

Sichuan kyllingevinger

Disse små vinger har stor smag. Giv dine gæsters smagsløg et rigtigt spark med Sichuan kyllingevinger (regelmæssige kyllingevinger er såååååå 2014).

Quinoa og Vilde Hvidløgskager med Salbitxada Sauce

Ved du ikke, hvad Salbitxada sauce er, eller hvordan man udtaler det? Og hvad så! Udvid din smag inventar i 2015 og prøv disse delish quinoa kager. (Alright, vi giver ind - det er en catalansk stil sauce fra Catalonien regionen i Spanien.)

Mini Bacon & Sweet Corn Fritters med Frisk Tomat Salsa

Mere bacon !! (Kan du nogensinde virkelig have nok?) Disse fritters er fremragende serveret sprød eller super fluffy.

Porcini Foccacia

Denne foccacia er fantastisk til en fest, fordi du kan skære den i små firkanter eller lange strimler ... men du ser det godt til din soiree.