Splurge Date Night Ideas

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Match din måltid til din film

Tag aftensmad og en film til næste niveau ved at lade din filmvælge inspirere dit måltid. Grave The Godfather? Pisk op en italiensk fest, fra gourmet antipasti til tiramisu til to. Bliv inspireret af film-og-spisekombinationerne på vores liste.

PaintballEr du en eventyrlig duo? Firkantet mod din ægtefælle på marken og træner al den energi (eller, hvis du føler dig barmhjertig, sæt dig sammen med din kæreste mod et andet hold).

Horseback RidingFind en lokal gård eller rideskole nær dig og book en romantisk eftermiddagstur gennem landet.

Vælg hinandens dufteHvad kunne være sexier end lugte godt for hinanden? Slår Sephora og mænds cologne-afdeling i et stormagasin til at prøve og vælge nye signatur dufte til hinanden. Husk: Dette er din chance for at slippe af med hans Cool Water!

Par BoxingHar du fået en lille flaske op angst fra arbejdsugen? Tag en par boxing klasse! Når du har udarbejdet alt dit raseri på sikre stødposer, skal du træde tilbage til brusebadet sammen for at gøre det godt. Find et sted at sparke nær dig på BoxingGyms.com.

Vælg dit eget eventyrI humør til en ny oplevelse, men ikke sikker på, om du vil gå rafting eller ballonflyvning? Tjek Cloud9Living.com, hvor du kan søge efter region, pris og type - kategorierne her spænder fra "luft" til "vand og sne" - for at finde virkelig eventyrlystne datoer, der passer til din stil.

Ride i stilLej din drømme bil for dagen fra en service som Zipcar, som har huslejer lige fra Mini Coopers til Mustang cabriolet.

DJ-lektionerDette er en twofer: Ikke kun vil du to lære at spinde på pladespillere og blande dine egne beats, du vil være i stand til at give underholdning på din næste fest. Besøg Scratch.com for at lære mere.

Par Spa DayBook par massage og andre afslappende behandlinger på en lokal dag spa. Tilbring dagen med at slappe af og blive forkælet sammen.

Har en vinsmagning à DeuxKøb et par flasker af din yndlingsvariant fra hele verden og bedøm og gennemgå. Husk: Dette er en smagning fest, og chugging vil kun resultere i at falde i søvn før nogen booty tid.

Lej en bådHvis du bor i nærheden af ​​en marina, er det sandsynligt, at du kan leje en båd for en dag og tage en sejltur. Hvis du ikke er sejletype, skal du tage en bådtur på en lokal vandvej. Tip: Pak en picnic!