Outdoor Date Ideas

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Gratis koncerter

Tjek dit lokale papir eller dets hjemmeside til kommende gratis koncerter. Til shows i parken, pakket en picnickurv og tæppe, så du kan danse og spise på samme sted.

VandringSelv for byboere er et skovklædt område eller vandresti næsten altid inden for en 30-minutters kørsel. Pak dine vandrestøvler eller et behageligt par sneakers, to store flasker vand og en lille snack (medmindre du vil vandre hele dagen, i så fald gå alt sammen med sandwich). Find stier i nærheden af ​​dig på Trails.com.

Street eller County Fair
Uanset om det er en tærtebag på en gård eller en falafelstand i byen, er gaden og amtsmessen gode steder at prøve mad og nyde den lokale smag. Du kan bare finde nogle flotte gaver.

Marathon træningBryd ud af dine normale middag-og-vær-sofa-kartofler dato rutine og begynde at træne sammen. Vi anbefaler Stenet temasang (aka "Gonna Fly Now") for at få dig to inspirerede. Bonus: Endorphin rush er også en turn-on.

Tjek flere billige, sjove dato ideer!

Miniature GolfBust din konkurrencedygtige side ud og udfordre hinanden til et par runder mini golf. Lav sjove spil, men prøv ikke at klatre inde i vindmøllen på det tiende hul!

SightseeingGør som en turist og se alle de lokale attraktioner - fra den historiske til den kitschy - din hjemby har at tilbyde. Været der gjort det? Gå til et etnisk kvarter (eller endda en lokal kinesisk restaurant) og oplev køkkenet og kulturen i din egen baghave.

campingRoughing det kan være sjovt ... og kom igen, det er kun 48 timer. Pak en sovepose til to, graham crackers, marshmallows og chokolade til s'mores, og kom ud af byen i weekenden. Giv BlackBerry et velfortjent tidspunkt!

Amusement ParkHusk hvor meget det var at gå til Six Flags som barn? Det er endnu bedre som voksen, fordi du er høj nok til alle rides. Cling til hinanden på rutschebaner og slå op i karnevalspilene, så du kan vinde den kæmpe fyldte elefant til din ægtefælle.

PaintballEr du en eventyrlig duo? Firkantet mod din honning på marken og afbrænder energi (eller hvis du føler dig barmhjertig, sæt dig sammen med din kæreste mod et andet hold).

Horseback RidingFind en lokal gård eller rideskole nær dig og book et par ture gennem landet.

SejladsHvis du bor i nærheden af ​​en marina, er det sandsynligt, at du kan leje en båd for en dag og tage en sejltur. Hvis du ikke er sejletype, få en speedbåd og lær at vandski. Tip: Pak en picnic!

Vælg dit eget eventyrI humør til en ny oplevelse, men ikke sikker på, om du vil gå rafting eller ballonflyvning? Tjek Cloud9Living.com, hvor du kan søge efter region, pris og type - kategorierne her spænder fra "luft" til "vand og sne" - for at finde virkelig eventyrlystne datoer, der passer til din stil.