De Hotteste Par I 2015 Grammy Awards

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Se de hotteste par fra Grammys.

2015 Grammys røde tæppe var temmelig glamourøst, og vi glæder os især over de fashionable valg, som nogle af de berømte par har lavet. Tjek de hotteste par vi oplevede:

JAY Z OG BEYONCE: Queen Bey så specielt glam i en støbt, gulvlængde beaded Proenza Schouler-kjole, der tiltrådte hendes look med diamant og smaragdsmykker, og en dapper (som altid) J ved hendes side i en marineblå tux.

BIG SEAN OG ARIANA GRANDE: Ariana viste os sit mest sofistikerede udseende til dato i en asymmetrisk hvid Versace-kjole med et mousserende sølvpanel. Selvom hun ikke er klar til at holde op med sin signaturhøje hestehale, var hun over kæresten Big Sean, som kiggede ekstra smuk ud i et sort sort smoking-look.

CHRISSY TEIGEN OG JOHN LEGEND: Chrissy trukket et elegant og sexet udseende i en hvid gulvlængde Pucci-kjole med gitterformede udskæringer, perfekt suppleret af Johns grå jakkesæt med satinlapels.

KEITH URBAN OG NICOLE KIDMAN: Selvom Keith i sin casual-rocker-uniform er musikken, viser Nicole's hylstre sorte Thierry Mugler minidress, at hun har den rigtige mængde stilkanter til at klippe Grammy's røde løber.

Courtney Cox og Johnny MCDAID: Courtney viste sine berømte ben i en sequined Marc Jacobs minidress, mens forlovede Johnny holdt sit udseende simpelt i en sort jakkesæt med marineblå slips.

BLAKE SHELTON OG MIRANDA LAMBERT: Miranda var bestemt rock og roll i en formstøbt sort Gabriela Cadena-kjole med pink stropper, men Blake holdt sit blik alle land i jeans og cowboy støvler.

KIM KARDASHIAN OG KANYE WEST: Kims Jean Paul Gaultier-kjole var bestemt scene-stjæle, og mens det minder os om en morgenkjole end en faktisk kjole, sætter vi pris på hendes indsats for at bringe high-fashion til Grammy's røde løber. Denne fyr bag hende, er Kanye, så også godt ud i en fløjlsdragt, men vi ridser vores hoveder over hans sko valg (så hans mission er færdig for dagen!).

TONY BENNETT OG LADY GAGA: Ikke ligefremt et traditionelt "par", har dette par vist sig helt arm-in-arm, og vi vil altid elske sammenstillingen af ​​Toni's seje sofistikation og Gagas skøre stilfølelse.

DAVID BURKTA OG NEIL PATRICK HARRIS: Disse to komplimenterer hinanden perfekt i klassisk sort, men vi sætter især pris på de beaded lapels på Davids jakke.

NICK JONAS OG OLIVIA CULPO: Olivia fangede offentlighedens opmærksomhed sidste måned med sin afslørende Miss Universe-kjole, men i går aftes viste hun hendes mere subtile side i en grundlæggende sort søjle. Faktisk bemærkede vi Nicks retro gule og grå plaid suit mere ...

HELEN LASICHANH OG PHARRELL WILLIAMS: Helen rockede et formfit grå Adidas jumpsuit, mens Pharrell, sans statement hat, var iført en hvid shorts og dragt look fra hans design samarbejde med Adidas (Adidas Originals).

Billeder: Getty