Den Gennemsnitlige Lønninger Fra Lastbilchauffører, Der Afhenter Skrot Af Lasten

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Skrotjerns lastbilchauffører tjener mere i nogle øst- og vestkyststater.

Skrotindustrien har skabt job for mange iværksættere, da de kan tage disse metaller til skrotværfter og tjene penge hos dem. Lastbilchauffører henter derefter skrot af lasten og transporterer det til genanvendelsescentre eller skibsladningsdokke til eksport. Disse chauffører er normalt ansat i skrotforarbejdningsvirksomheder eller lastbilfirmaer. Hvis du kan forestille dig selv at køre en stor rigge og transportere voluminøst skrot, kan du godt lide at arbejde som en lastbil med chaufførlast. Din løn varierer afhængigt af den stat eller det område, hvor du arbejder.

Løn på $ 30,000

Den gennemsnitlige årsløn for en lastbilchauffør til skrot blev $ 30,000 fra 2013, ifølge jobbet Simply Hired. For at få et arbejde som lastbilchauffør til skrot, har du brug for et kommercielt kørekort eller CDL, da du sandsynligvis vil køre en større traktorbil. For at opnå en CDL-licens skal du passere både en viden og en førerprøve, ifølge det amerikanske bureau for arbejdsstatistik. De fleste traktor-trailere lastbilchauffører har mindst gymnasiale eksamensbeviser og to eller flere års relateret erhvervserfaring. Andre vigtige kvalifikationer er hånd-øje koordination, fysisk udholdenhed og god helbred.

Topbetaling i DC

Gennemsnitlig løn for skrot lastbilchauffører varierede mest i sydregionen i 2013, ifølge Simply Hired, hvor de tjente de højeste lønninger på $ 47,000 i Washington, DC og den laveste af $ 23,000 i Mississippi. Hvis du arbejdede som lastbilchauffør i skrot i Maine eller Massachusetts, ville du tjene gennemsnitligt $ 27,000 eller $ 36,000 om året - den laveste og højeste løn i det nordøstlige. I Midtvesten ville du gøre $ 23,000 til $ 32,000 i henholdsvis South Dakota eller Minnesota. Disse lastbilchauffører tjente $ 24,000 i Montana og $ 34,000 i både Alaska og Californien, som var de laveste og højeste lønninger i Vesten.

Tjen mindre end andre lastbilchauffører

Mens Simply Hired rapporterede lønninger på $ 30,000 for lastbilchauffører til skrot i 2013, var gennemsnitlige årlige lønninger for alle traktor-trailer lastbilchauffører $ 40,360 fra maj 2012, ifølge BLS. Topindtægterne har produceret mere end $ 58,910 årligt. Traktorvogn-lastbilchauffører har fået nogle af deres højeste lønninger i kurér- og ekspresleverandørbranchen på $ 58,140. De inden for rumfartsindustrien fremstillede $ 56,770 pr. År.

Fremragende jobvækst

BLS anslår en stigning i beskæftigelsen på 21-procent for alle lastbilchauffører med tung og traktor-trailer, herunder skrotlastere, fra 2010 til 2020, hvilket er hurtigere end den nationale rente for 14-procenten for alle erhverv. Jobs for alle traktor-trailere lastbil chauffører vil stige som økonomien vokser, fordi indenlandske og udenlandske virksomheder kan genbruge mere skrot og bruge det til at producere nye produkter.