Spise Etiquette For Arbejdspladsen

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Husk dine manerer, når du spiser på arbejde.

Uanset om du smutter et par kartoffelchips i pauserummet eller deltager i de friske donuts på morgenmødet, er du på arbejde, selvom du ikke er ved skrivebordet. Ligegyldigt hvor behagelig du er med dine medarbejdere, udøve korrekt etikette, når du spiser på arbejdspladsen. Når alt kommer til alt, kan din chef eller en klient gå ind og fange dig sennep over hele din bluse, som absolut ikke formidler et professionelt billede.

Basic Eating Etikette

Arbejdsplads spisestue etikette begynder med grundlæggende manerer, såsom ikke at spise med din mund fuld og ikke spise foran andre. Tjek din virksomheds politik vedrørende mad på arbejdspladsen. Nogle organisationer forbyder al mad, især hvis du arbejder med offentligheden. Andre er mere lethed. Hvis din virksomhed tillader mad, må du aldrig spise, når du interagerer med kunder eller kunder eller når du er i telefon. Hvis du spiser på dit skrivebord, skal du undgå rodde fødevarer som pasta - medmindre du vil levere denne rapport til din chef med spaghetti sauce over det. I stedet skal du vælge noget simpelt som en sandwich. Smid alle madpakker, og hvis du spilder noget, skal du straks rense det op. Vask straks eventuelle retter, briller eller kaffe krus du bruger. Når du er færdig med at spise, bør du tænde tænderne og tjekke for mad på dit ansigt og tøj.

På dit skrivebord

På nogle virksomheder er det helt acceptabelt at spise på dit skrivebord; Faktisk, at have en "arbejdslunch" på dit skrivebord er den eneste måde at afslutte alle dine opgaver på. Selv hvis virksomheden tillader det, betyder det ikke, at du får et gratis pas, når det kommer til etikette. I stedet bør du tage endnu større omhu for at respektere andre, især hvis du har en kabine og arbejder i nærheden af ​​dine kolleger. Øverst på etikettlisten: tag ikke mad med stærk lugt. Det er distraherende for medarbejdere, der forsøger at arbejde, og hvis fødevaren er særligt ildelugtende, kan det gøre dine kolleger syge.

Pauserum

Brydelokaler er ofte små, og de kan føle sig ligefrem klaustrofobiske, når halvdelen af ​​personalet beslutter at tage frokost på samme tid. Tag ikke for meget plads på kontorkøleskabet, tag ikke mad, der er bragt af andre, og tag ikke med noget, der kræver en halv time i mikrobølgeovnen. Bring noget, der opvarmer hurtigt, så du ikke får andre til at vente. Hvis du kan se pause rummet er allerede overfyldt, vent om muligt eller start med at spise din frokost til tider, når du ved færre mennesker vil have brug for rummet. Vær heller ikke for afslappet. Det er et kontor pause værelse, ikke dit køkkenbord, så spred ikke din avis over bordet og chat ikke højt på din mobiltelefon, især hvis det er et personligt opkald. Andre medarbejdere vil måske gerne tale med hinanden eller foretrækker at spise i stilhed.

Møder og kontorfester

På nogle arbejdspladser er kontorfødselsdage en ugentlig begivenhed. Mens kagefølelsen er fristende, udøve dekorum, selvom du fejrer. Skær ikke dig selv en overdimensioneret skive eller tag lidt ekstra til senere, og tag ikke dine godbidder tilbage til dit skrivebord. Afslut med at spise før du går tilbage til kontoret. På møder må du ikke tage mere end din andel af dansk eller muffins og ikke spise mens du taler til personalet eller mens du lytter til en anden til stede. Giv mødet din fulde opmærksomhed, uanset hvor højt disse chokoladeprutte cupcakes kalder dit navn.