Kan En Restaurant Ejer Opkræve En Servitrice Kreditkort Gebyrer?

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Kan en restaurant ejer opkræve en servitrice kreditkort gebyrer?

Tilføjelse af et tip på regningen er en rutinemæssig begivenhed for mange mennesker, når der opkræves et måltid på deres kreditkort. Men hvad mange ikke ved, er at nogle restauranter opkræver deres servere et gebyr hver gang deres lånere tipper på et kreditkort, snarere end i kontanter.

Tip

Nogle stater forbyder restaurantsejere at opkræve deres servitricer kreditkortgebyrer, mens andre ikke gør det.

Kreditkort behandlingsgebyrer

Hver gang en købmand behandler et kreditkort, vurderer kreditkortselskabet et behandlingsgebyr. Dette er at betale for brugen af ​​deres behandlingsudstyr og for privilegiet at acceptere deres kreditkort. Det betragtes generelt som en omkostning ved at drive forretning. Når en server behandler dit kreditkort, vurderes behandlingsgebyret, og restauranten er ansvarlig for at betale det. Nogle restauranter overfører nu en del af behandlingsgebyrerne til deres servere for hver kredittransaktion med et tip. Det kan være et fast gebyr eller en variabel procent, afhængigt af tipbeløbet.

Retfærdighed i processen

Generelt er det ikke ulovligt i USA, at en restaurant vurderer betalingskort på deres servere. Selv om der er nogle undtagelser, som fastlægges af hver stat, er restauranter fri til at vurdere et behandlingsgebyr for kreditkorttips mod deres servere, så længe det ikke reducerer deres timeløn under de mindste lønrammer for staten. Gebyret kan også ikke være større end det gebyr, som kreditkortselskabet har adgang til. Med andre ord kan en restaurant yderligere drage fordel af at samle ekstra kreditkortgebyrer fra deres servere.

Hvor det er forbudt

Nogle stater, såsom Californien, Colorado, Alaska, Montana, Oregon og New Mexico, har vedtægter, der forbyder at overføre kreditkortforarbejdningsgebyrer til waitstaff. Washington State har en oplysningslov. Mens restauranter ikke er forbudt fra praksis, er de, der deltager i gebyrfordeling, forpligtet til at sende en anmeldelse af sådanne praksis i fuld oversigt over deres kunder. Dette giver kunderne mulighed for at bestemme, om de skal tipse deres tjener med et kreditkort eller kontanter.

Ting at overveje

Servere, mange betalte kun $ 2.13 pr. Time uden tips, stole på tips til at bringe deres timeløn op til en levedygtig indkomst. Servere beskattes 15 procent på deres tips af den føderale regering. Når tips er tilbage på kreditkort, kan de spores af 100-procent og revideres af Internal Revenue Service. Tilsæt derefter en anden 1.5 til 3 procent for kreditkortforarbejdningsgebyrer, og din server tager hjem $ 4.10 til $ 4.17 af din $ 5-tip. Tipping i kontanter gør det muligt for serveren at omgå behandlingsafgiften.